top
Please update your Flash Player to view content.
U organizaciji SS PPDIV Srbije, u periodu od 28. maja do 01. juna ove godine, održane su radničke sportske igre pod nazivom „15. Susreti Agrara Srbije 2014“.
U okviru kompleksa hotela „ZDRAVLjAK“ u Sokobanji članovi 12 sindikalnih organizacija takmičilo se i družilo na najlepši način, a kroz fer borbu potrudili su se da ostvare najbolje rezultate.
Iz GOS-a zaposlenih u poljoprivredi, vodoprivredi, šumarstvu i prehrambenoj industriji Novog Sada, učešće su uzeli članovi sindikalnih organizacija iz preduzeća  „Neoplanta“ ad  i  „Danubius“ doo.
Postigli su i lepe rezultate, pa su se vratili u svoje sredine okićeni lepim peharima i medaljama. Učesnici iz  „Neoplanta“ ad osvojili su  pehare i medalje i to iz sledećih spotskih disciplina:
-prvo mesto u kuglanju ekipno za muškarce;
-prvo mesto u kuglanju ekipno za žene;
-drugo mesto u nadvlačenju konopcem za muškarce;
-drugo mesto u pikadu za žene;
-treće mesto u malom fudbalu za muškarce.
U pojedinačnoj konkurenciji medalje su osvojili:
-prvo mesto u kuglanju za muškarce - Branko Jović;
-treće mesto u kuglanju za muškarce - Zoran Škavić;
-prvo mesto u kuglanju za žene - Snežana Lovrić;
-drugo mesto u pikadu za žene - Dejana Marković.
Ništa manje  uspešni ali ovog puta bez medalja, nisu bili ni učesnici iz „Danubius“ doo koji su se takmičili u raznim sportskim disciplinama.
Sveukupni pobednik na igrama bila je ekipa PKB Korporacija iz Beograda, drugo mesto je pripalo ekipi “Knjaz Miloš” iz Aranđelovca, a treće mesto je osvojila ekipa “BIP” iz Beograda.
Predsednik GOS-a zaposlenih u poljoprivredi, vodoprivredi, šumarstvu i prehrambenoj industriji Novog Sada čestitao je ekipama „Neoplanta“ AD i  „Danubius“ doo, na ostvarenim rezultatima, naglašavajući da su pobednici svi učesnici, samim tim što su uspeli da dođu na „15. Susrete Agrara Srbije 2014“, uz želju da  se njihovo prisustvo na ovim igrama nastavi uprkos teškim vremenima.

bottom