top
Please update your Flash Player to view content.
Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština potpisao je ugovor o saradnji sa četiri firme za prodaju nakita: “Mediator international Marketing”, “MIM PLUS”, “KRISTALINA” i “BALKANSKI CVET”. Adresa ovih sestrinskih firmi je u Beogradu, ulica Vojvode Stepe 194, a telefon 011/4066752. Sajt: www.bizuterijamim.rs
Drage dame, članice sindikata, ili muškarci – članovi sindikata koji žele da obraduju svoje dame, do nakita mogu doći putem sindikalne prodaje u preduzećima u unapred utvrđenim terminima.
Na osnovu Sporazuma, članovi Sindikata i članovi Udruženja sindikata Srbije za južnobački okrug će nakon potpisivanja ovog Sporazuma imati popust od 20% na maloprodajne cene nakita pri gotovinskom plaćanju, odnosno mogućnost kupovine uz odloženo plaćanje na 12 do 24 mesečne rate čekovima građana, odnosno putem administrativne zabrane.
Da bi ostvarili navedene pogodnosti u plaćanju članovi Sindikata treba da prikažu POTVRDU da su članovi SSS grada Novog Sada i opština ili Udruženja sindikata penzionera Srbije za Južnobački okrug, Novi Sad. Potvrda se preuzima lično u zgradi Radničkog doma “Svetozar Marković”, Bulevar Mihajla Pupina 24, Novi Sad, svakog radnog dana od 07.00 do 15.00 časova.

bottom