top
Please update your Flash Player to view content.
Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština je potpisao Sporazum sa Borši trade d.o.o. iz Novog Sada, na osnovu koga će članovi sindikata imati pogodnosti pri kupovini u prodavnici sportske opreme LANCAST SHOP iz Novog Sada, ulica Laze Kostića broj 6.
    Na osnovu Sporazuma članovi Sindikata i članovi Udruženja sindikata penzionera Srbije za Južnobački okrug, Novi Sad, imaće pri gotovinskom plaćanju popust od 10 % na maloprodajne cene sportske opreme i obuće u prodavnici LANCAST SHOP ili mogućnost kupovine na odloženo plaćanje( 3  mesečne rate ) čekovima građana.
    Da bi ostvarili navedene popuste članovi Sindikata treba da prikažu Potvrdu da su članovi SSSNS koju mogu dobiti u zgradi Radničkog doma “Svetozar Marković”, Bulevar Mihajla Pupina 24. Članovi Udruženja sindikata penzionera Srbije za Južnobački okrug potvrdu mogu dobiti od predsednika Udruženja, na istoj adresi.
    Radno vreme prodavnice LANCAST SHOP je od 10.00 do 18.00 časova radnima danima i subotom od 10.00 do 14.00 časova. Flajer možete videti OVDE.

bottom