top
Please update your Flash Player to view content.
Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština je potpisao Sporazum o saradnji sa Lekarskom ordinacijom “PRAKSIS”, Novi Sad, dr Milana Petrovića 15. Telefon za kontakt ordinacije “PRAKSIS”, Novi Sad je 021/548-238.
Na osnovu Sporazuma članovi sindikata i članovi njihove uže porodice (bračni drug i deca) moći će da koriste usuluge koje pruža Lekarska ordinacija “PRAKSIS”, Novi Sad, uz sledeće pogodnosti:
-kardio paket (pregled kardiologa, ultrazvuk srca i ergo test) po ceni od 5.000,00 dinara (redovna cena za ostale korisnike koji nisu članovi našeg sindikata je 7.000,00 dinara);
-tretman u hiperbaričnoj komori u trajanju od 60 minuta po ceni od 5.000,00 dinara (redovna cena za ostalne korisnike koji nisu članovi našeg sindikata je 7.000,00 dinara).
Članovima Udruženja sindikata penzionera za Južnobački okrug, Novi Sad biće omogućeno plaćanje na rate, čekovima građana.
Da bi ostvarili navedene pogodnosti u plaćanju članovi Sindikata treba da prikažu POTVRDU  da su članovi SSS grada Novog Sada i opština ili Udruženja sindikata penzionera Srbije za Južnobački okrug, Novi Sad.
Potvrda se preuzima lično u zgradi Radničkog doma “Svetozar Marković”, Bulevar Mihajla Pupina 24, Novi Sad, svakog radnog dana od 07.00 do 15.00 časova.

bottom