top
Please update your Flash Player to view content.
U petak, 30. oktobra 2015. godine u 21.30 sati, Srpsko narodno pozorište, Kamerna scena
Cena karte je 300,oo dinara

Pozivamo koleginice i kolege, koji su zainteresovani za organizovan odlazak u Pozorište, imena i broj karata jave na broj telefona 062/8890950 ili lično Varvari Lazarević.

O predstavi

Pozorišni komad „Bog masakra“, francuske spisateljice Jasmine Reze, doživeo je, kako brodvejsku izvedbu (sa sjajnim glumcima Džejmsom Gandolfinijem, Džefom Denijelsom, Marsijom Gej Hargden i Hop Dejvis), tako i holivudsku filmsu verziju u režiji Romana Polanskog (sa oskarovcima Džodi Foster, Kristoferom Volcom, Džonom Rajlijem i Kejt Vinslet).

Radnja predstave događa se u Parizu, u današnje vreme, a glavni junaci, dva bračna para, sastali su se u stanu jednog od njih da bi raspravili, na miran način, neugodnu situaciju u kojoj je došlo do fizičkog obračuna njihovih desetogodišnjih sinova. Oba para pokušavaju da na što civilizovaniji i racionalaniji način reše ovaj problem, ali kako predstava odmiče shvatamo da su oni samo u ljušturama društvenih normi i civilizacijskih okvira koje ova situacija polako razotkriva, problem dece stavlja na stranu, a na površinu izlaze njihovi lični sukobi. Puna komičnih preokreta ova predstava pruža pravo zadovoljstvo, ali i realnu sliku života.

U predstavi igraju: Tanja Pjevac, Bojana Tušup, Strahinja Bojović i Ognjen Petković. Režiju potpisuje Petar Jovanović (reditelj predstave „Državni posao“).

Nadamo se lepoj saradnji.

Molimo vas da se javite da se javite najkasnije do 12. oktobra 2015. godine.

bottom