top
Please update your Flash Player to view content.

U punoj Velikoj sali Radničkog doma “Svetozar Marković”, đaci od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola sa teritorije Novog Sada i opština, u pratnji roditelja, učiteljica i direktora, prisustvovali su dodeli nagrada za najlepše radove na konkursu “Moj hobi” po oceni žirija.

Na konkurs se odazvalo 18 osnovnih škola sa preko 400 radova. Najviše radova je stiglo iz osnovne škole Žarko Zrenjanin iz Novog Sada čiji je direktor primio zahvalnicu i knjigu "Sveta loza Nemanjića” kao nagradu za ovaj poduhvat.

Za treća mesta po razredima uz diplomu učenici su dobijali peratonicu, majicu i poklon kesu koje im je dodelio predsednik SSSNS Vladimir Gvozdenović.

Za druga mesta po razredima, uz diplomu učenici su dobili komplet knjiga – lektira i poklon kesu koje im je uručio donator - Zavod za udžbenike, Beograd.

Za prva mesta po razredima, uz diplomu učenici su dobili školski ranac i poklon kesu, koje ima je uručio predstavnik Trefolina iz Beograda koji je donirao rance.


Za treće mesto po razredima nagrađeni su učenici:

Vukašin Radoički, I-3  razred  OŠ “DESANKA MAKSIMOVIĆ” iz Futoga
Tamara Rudović, II-6 razred OŠ “ŽARKO ZRENJANIN”iz Novog Sada,
Anđela Anđelković, III-2 razred OŠ “23. OKTOBAR” iz Sremskih Karlovaca,
Jovana Ratković, IV-3 razred iz iste škole.    

Za drugo mesto po razredima nagrađeni su učenici:
Anastasija Đukić, I-3 razred OŠ “SLAVKO RODIĆ” iz Bačkog Jarka,
Aleksandar Sarić, II-1 razred OŠ “SONJA MARINKOVIĆ” iz Novog Sada,
Jelena Marija Grujić, III-4 razreda OŠ “KOSTA TRIFKOVIĆ” iz  Novog Sada,
Ema Urač, IV-2 razred OŠ “SVETI SAVA” iz Rumenke

Za prvo mesto po razredima nagrađeni su učenici:
Nemanja Ćelić, I-1 razred   OŠ “SLAVKO RODIĆ” iz Bačkog Jarka
Irena Nađ, II-1 razred OŠ “ŽARKO ZRENJANIN” iz Novog Sada
Marko Zeljković, III-9 razred OŠ “DUŠAN RADOVIĆ” iz Novog Sada
Anastasija Carević, IV-3 razred OŠ “23. OKTOBAR” iz Sremskih Karlovaca


Nagradu "za  najkreativniji rad” a to je smeštaj na bazi punog pansiona za dve osobe na dva dana, u vili Žunić na Zlatiboru uz diplomu i poklon kesu dobila je Sofija Zuber, I-3 razred OŠ “DESANKA MAKSIMOVIĆ” iz  Futoga, a nagradu joj je uručila Jasna Plamenac, direktor SINS-a, koji ju je i obezbedio.

Nagradu za "za najoriginalniji rad” a to je letovanje u Crnoj Gori, 10 dana u 1/2 apartmanu u  “APART HOTELU” U Buljaricama uz diplomu i poklon kesu dobila je Sofija Nikolić, II -6 razred OŠ “ŽARKO ZRENJANIN”iz Novog Sada. Nagradu je uručio predsednik Jedinstvene sindikalne organizacije NIS Naftagas, a ujedno i Sekretar Gradskog veća SSSNS i opština, Milivoje Vojinović.


Takođe, sve učiteljice nagrađenih učenika su dobile zahvalnice i poklon-kese.

 


bottom