top
Please update your Flash Player to view content.
Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština uz podršku Olof Palme Centra, a u sklopu projekta "Budi uključen", obezbedio je jednu od najboljih platformi za komunikaciju - ZOOM, kako bi svojim članovima omogućio nesmetan, produktivan i siguran rad tokom trajanja pandemije KOVID19 virusa. Ova platforma široko je primenjiva za održavanja sastanaka, konferencija, izbora, seminara, edukacija, prezentacija i sl. ONLINE odnosno putem interneta. Veoma je jednostavna za korišćenje i može uključiti veliki broj učesnika.
Članovi SSSNS i opština sada imaju mogućnost da sindikalne aktivnosti i komunikaciju obave preko ZOOM-a, te da na taj način izbegnu direktne, fizičke susrete, a samim tim i opasnost prenošenja virusa, te isto tako da uštede vreme za dolaženje i odlaženje sa sastanka i što je najvažnije - da budu gotovo jednako produktivni u radu i ostvare svoja sindikalna prava i obaveze.
Pozivamo i ohrabrujemo sve predsednike gradskih odbora, sindikalnih organizacija, kao i članove uopšte, da nas kontaktiraju ukoliko imaju potrebu korišćenja ZOOM-a, te će dobiti detaljnu obuku i tehničku pomoć i podršku za svoje aktivnosti.

bottom