top
Please update your Flash Player to view content.
Povodom 52. međunarodnog sajma turizma, koji će biti održan od 3. do 5. oktobra, na Novosadskom sajmu, pozivamo sve zainteresovane da posete manifestaciju jer će ove godine banjski, spa i velnes turizam biti centralne teme, sa značajnim učešćem naših dugogodišnjih prijatelja i saradnika iz banja, spa i velnes centara. U cilju unapređenja obostranih interesa, Savez samostalnih sindikata Grada Novog Sada, Novosadski sajam i Fondacija solidarnosti za prevenciju radne invalidnosti i rekreativni odmor radnika potpisali su Sporazum kojim se predstavnicima banja, hotela, spa centara i rehabilitacionih centara i sindikalnih organizacija u sklopu SSSS-a omogućavaju  poslovni sastanci i ugovaranje poslovne saradnje za predstojeći period.
Susreti banja i članica SSSNS će se održati u petak, 4. oktobra od 10 do 18 časova, u Hali Master Novosadskog sajma, a i ovoga puta biće prilike da se osvoje vredne nagrade.
Verujemo da će to biti odlična prilika za stvaranje novih kontakata i učvršćivanje postojećih, a ujedno za posetu ostalim sajmovima koji se istovremeno održavaju pod zajedničkim imenom „Lorist“ – lov, ribolov, ekologija i sport.

bottom