top
Please update your Flash Player to view content.

Gradski odbor sindikata radnika Kulture održao je sednicu 22. marta 2012. godine informišući članove odbora o nominovanom članu odbora, za dodelu Prvomajske nagrade u 2012. godini.Nominovana ispred ustanove u kojoj je zaposlena je Danica Filipović iz Gradske biblioteke.Svojim sindikalnim radom i zaslugama pre svega u kolektivu gde je provela ceo svoj radni vek, Danica Filipović je poznata i po velikoj kolegijalnosti i sindikalnoj solidarnosti.Na sednici je predloženo i dogovoreno da Gradski odbor Kulture i Gradski odbor uprave, pravosuđa i društvenih organizacija grada Novog Sada i južno bačkog okruga sačine Sporazum o udruživanju radi zajedničkog delovanja prema gradu Novom Sadu kao osnivaču i poslodavcu na poboljšanju materijalnog položaja zaposlenih u ove dve oblasti, gde se potpisnici Sporazuma obavezuju da će se međusobno podržavati i zajedno preduzimati sve sindikalne mere u svrhu ostavrivanja zajedničkih ciljeva.

 

 

 

Upriličena je na sednici i dodela priznanja u vidu Diplome za sindikalni rad Tomislavu Markovinoviću i Danilu Kabiću.
Tomislav Marinković, dugogodišnji sindikalni aktivista, nekada predsednik Sindikalne organizacije zaposlenih u Pozorištu mladih u Novom Sadu.
Danilo Kabić
, pomoćnik urednika "Enciklopedije Novog Sada", o njemu govore i dela o Dostojevskom.Dugogodišnji je sindikalni aktivista, zaposlen u Gradskoj bioblioteci u Novom Sadu i svako je neko kome s razlogom se dodeljuje Diploma za sindikalni rad.


bottom