top
Please update your Flash Player to view content.

Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština je potpisao Sporazum o saradnji sa AUTO OFFICE doo Novi Sad iz Novog Sada, ul. Partizanska 40. Telefoni za kontakt 021/42-30-30 ili 42-30-29.

Na osnovu Sporazuma članovima samostalnog sindikata AUTO OFFICE doo Novi Sad će omogućiti obavljanje tehničkog pregleda i registracije putničkih i manjih teretnih vozila, nosivosti do 4t, uz plaćanje na rate putem administrativne zabrane ili čekovima građana na 3-12 mesečnih rata, uz jedini uslov da broj rata ne bude duži od vremena trajanja ugovora o radu korisnika.

Uz izvršenu registraciju AUTO OFFICE doo Novi Sad će korisniku -članu samostalnog sindikata obezbediti poklon kupon uz koji za slučaj potrebe i kvara na vozilu, je obezbeđena pomoć na putu na teritoriji Novog Sada, odnosno 40 km od sedišta vlasnika vozila, a uz doplatu i šire za region Vojvodine i teritoriju Srbije.

Da bi ostvarili navedene pogodnosti, članovi samostalnog sindikata treba da prikažu Potvrdu da su članovi SSS grada Novog Sada i opština, koju mogu dobiti u zgradi Radničkog doma “Svetozar Marković”, Bulevar Mihajla Pupina 24.
bottom