top
Please update your Flash Player to view content.

Sekcija mladih SSSNS učestvovala je na Sajamu zapošljavanja koji organizuje Filijala Novi Sad NSZ u četvrtak, 28. novembra 2013. godine, od 10 do 15 časova, u Zapadnom holu ''Spensa''.
Na sajmu je bilo prisutno 30-ak poslodavaca koji su prijavili 180 slobodnih radnih mesta. Nezaposlenima je ponuđen posao u ekonomskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, ugostiteljskoj, pravnoj, mašinskoj, elektrotehničkoj, građevinskoj, saobraćajnoj i tekstilnoj struci. Priliku da pronađu posao imali su i savetnici u osiguranju, diplomirani defektolozi, diplomirani psiholozi, doktori medicine, menadžeri, špediteri, frizeri, magacioneri i nekvalifikovani radnici. I na ovom sajmu zapošljavanja najviše su iskazane potrebe poslodavaca za radnim mestima u proizvodnji, a bilo je poslova i za osobe sa invaliditetom.
Sekcija mladih SSNS je, na štandu socijalnih partnera, posetioce sajma u neformanoj komunikaciji pozvala na članstvo i aktivno učešće u predstojećim javnim tribinama i akcijama, zatražila solidarnost i podršku u sindikalnoj borbi za veća prava radništva. Takođe, upućen je poziv na edukaciju, o pravima i obavezama iz rada i po osnovu rada, svim budućim zaposlenima.


bottom