top
Please update your Flash Player to view content.

  U sklopu redovnih aktivnosti predstavnici Samostalnog sindikata poštanskih radnika 13.05.2013. posetili su Gradsko veće Saveza samostalnih sindikata Novog Sada i RJ PS „Novi Sad“.  U prostorijama Gradskog veća Novog Sada delegaciju Samostalnog sindikata poštanskih radnika, koju su činili: glavni poverenik SSPR za RJ PS „Novi Sad“ Ljubiša Simić, predsednica vojvođanske regije Ljiljana Divjak, potpredsednik Radovan Tešić i predsednik Zoran Pavlović, primila je sekretar veća Nada Vidović. U svom izlaganju sekretar Gradskog veća Nada Vidović upoznala je predstavnike SSPR sa aktivnostima, načinom funkcionisanja i delokrugom rada veća. Dogovoreno je da Gradsko veće SSS Novog Sada i njegove stručne službe pruže svu neophodnu pomoć i podršku u formiranju sindikalne organizacije SSPR u RJ PS „Novi Sad“.

U nastavku planiranih aktivnosti u sedištu RJ „Novi Sad“ direktor RJ gospodin Milan Ogar primio je sindikalne predstavnike. U otvorenom, korektnom i konstruktivnom razgovoru zajednički je konstatovano da treba razvijati i unapređivati socijalni dijalog jer je to najbolji način da se preduprede eventualni problemi i nesporazumi između socijalnih partnera. Zajednički stav učesnika razgovora je i neophodnost poštovanja pozitivnih zakonskih propisa i akata Preduzeća, kako od strane zaposlenih, tako i od strane predstavnika poslodavca.
U narednom periodu Samosatalni sindikat poštanskih radnika upoznaće zaposlene u RJ „Novi Sad“ sa svojim programskim aktivnostima.

 

 


bottom