top
Please update your Flash Player to view content.
Nakon održanih izbora za predsednike sindikalnih organizacija na nivou grada Novog Sada i završenih konstitutivnih sednica gradskih odbora delatnosti, održana je i Peta Konferencija Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština u sredu, 19. februara 2020. godine u Velikoj sali Radničkog doma "Svetozar Marković", Bulevar Mihajla Pupina 24, Novi Sad, sa početkom u 12.00 časova.

Na Konferenciji je izabran Vladimir Gvozdenović za predsednika Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština i tu funkciju će obavljati u narednom  mandatnom periodu 2020.-2025.godine.

Događaju su prisustvovali predstavnici lokalnih vlasti, Socijalno ekonomskog saveta Novog Sada, predstavnici Saveza samostalnih sindikata Srbije i Saveza samostalnih sindikata Vojvodine, kao i sindikalni čelnici i aktivisti iz drugih gradova zemlje, kao i gosti iz inostranstva. Izjave predsednika Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština, Vladimira Gvozdenovića i predsednika SSSS, Ljubisava Orbovića možete pogledati OVDE.


bottom