top
Please update your Flash Player to view content.
Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština je zaključio Sporazum o saradnji sa N-Sportom doo, Beograd, koji se bavi prodajom (distribucijom) najpoznatijih sportskih i modnih brendova sa više od 60 maloprodajnih objekata u Srbiji i u BiH.
Zaključenjem Sporazuma o saradnji, N-Sport doo Beograd se obavezao da će članovima sindikata obezbediti popust pri gotovinskom plaćanju od 10% pri kupovini robe u maloporadjnim objektima N-Sporta u Novom Sadu. Pod gotovinskim plaćanjem podrazumeva se i gotovinsko plaćanje platnim karticama poslovnih banaka. Popust se ne odnosi pri kupovini krema i sprejova, rekvizita i sprava, bicakala, uložaka za obuću, kao ni pri kupovini naočara.
Uslov da se ostvari popust pri gotovinskom plaćanju je da zainteresovani članovi, kao dokaz članstva u sindikatu, dostave overenu i potpisanu potvdu o članstvu koju izdaje SSS grada Novog Sada i opština.
Prodavnice N-Sport-a u Novom Sadu, nalaze se u:
- BIG centru, na Sentrandrejskom putu br. 11; TC Rodić, Temerinski put br. 50; TC Promenada, Bul. oslobođenja 119 (N-Sport; Lacoste; Adidas; N Selection); N Sport/N Fashion, Trg slobode 4, Novi Sad.

bottom